Deu minuts sense marcar condemnen el Benidorm a l'Ystads Arena (36-30)

Deu minuts fatídics sense marcar en la segona part impedeixen que els de la Marina lluiten per la victòria

Rubén Matos, autor de quatre gols en la derrota del TM Benidorm en el Ystads Arena (36-30)
Rubén Matos, autor de quatre gols en la derrota del TM Benidorm a l'Ystad Arena (36-30)
07 de febrer 2023 - 22:33

El TM Benidorm no ha pogut sumar una victòria en la tornada a la EHF European League a l'Ystad Arena (36-30). A pesar d'anar per darrere en el marcador (el 0-1 inicial ha sigut l'única vegada que han superat els suecs en el marcador), els de Fernando Latorre han estat en el partit fins a l'últim quart d'hora d'encontre, en què els ha condemnat una ratxa negativa on han estat deu minuts sense marcar. Les pèrdues de baló, els tres penals errats en la segona part i l'actuació del meta local, Niklas Kraft, que ha aparegut en aquest període, han sigut claus per a explicar la derrota.

Com a L'Illa, la superioritat física dels suecs ha marcat el ritme del partit. Anton Mansson des del pivot i Jonathan Svensson marcaven les diferències. Però sobretot l' extrem noruec Ebbe Stankiewicz (amb un parell de gols a porta buida) han fet que el partit se n'anara ràpidament a un clar avantatge suec (13-6, mint 14). Un canvi de defensa i l'encert en atac han fet que el Benidorm reaccionara, i han passat del 20-13 al 20-17 en només dos minuts, amb una actuació coral en atac (gols de Vujovic, Soljic, Rubén i Iván Rodríguez, que, lesionat, només ha jugat per a llançar des del punt de penal). Al descans, amb una renda de tres gols avall (21-18).

De l'empat a deu minuts horribles

L'inici de la segona part presagiava que l'equip podia lluitar pel partit. La defensa 5-1, amb Santi Barceló d'avançat, se li ha entravessat a l'Ystad. I els de Latorre han empatat el partit, però no han aconseguit concretar la remuntada, amb empats a 22, 23, 24 i 25). Cal destacar l'actuació ofensiva de l'extrem argentí Ramiro Martínez (set gols, màxim anotador dels de la Marina) i de Juan Carlos Sempere i Rubén Matos, autors de quatre gols cadascun. Dragan Soljic ha fet el 29-28 (minut 47) i a partir d'aquest moment, cap gol en deu minuts fins al 35-29, obra de Ramiro, previ al 36-30 final. La derrota (juntament amb la victòria del FTC hongarés contra el PAUC francés) torna a col·locar el TM Benidorm cuer del grup, amb 4 punts, però encara amb possibilitats de classificació.

El pròxim partit del Benidorm també serà fora de casa, a la pista del Valur islandés, dimarts que ve a les 20:45.