Detingut Héctor Barberá per donar positiu en un control d'alcoholèmia

És la tercera vegada que el pilot de Moto 2 és arrestat per la Policia Local de València.

El pilot Héctor Barberá.
El pilot Héctor Barberá.

El pilot valencià de motociclisme Héctor Barberá ha sigut detingut aquesta matinada per la Policia Local de València després de donar positiu en un control d'alcoholèmia. Amb una taxa d'alcohol de 0,67 mil·ligrams per litre d'aire expirat, Barberá va superar el límit de la falta administrativa, situat en 0,60. Barberá havia eixit a sopar amb uns amics poc abans. 

Segons informa el diari Las Provincias, el pilot de Moto 2 circulava a gran velocitat amb el seu Audi R6 per la avinguda Balears quan va ser parat pels agents de la policia. Quan es va realitzar el test d'alcoholèmia va ser traslladat a la comissaria de la Policia Local de l'avinguda del Cid, que ja hauria abandonat. Fonts policials han informat que Barberá s'enfrontarà aquest divendres a un judici per un delicte contra la seguretat vial.

El Team Pons Racing té previst emetre hui un comunicat

Des del Team Pons Racing, l'equip per al qual corre el pilot de Dos Aigües esta temporada, entenen que aquest "no és un comportament ni ètic ni normal". En aquest sentit, fonts de l'escuderia dirigida per Sito Pons han comunicat a À Punt Mèdia la intenció de reunir-se al llarg del dia per tal de prendre una decisió. 

La tercera vegada que el pilot és detingut

No és la primera vegada que Héctor Barberá és detingut per delictes de trànsit. En 2012, el pilot va ser arrestat per superar la taxa d'alcohol, per conduir a gran velocitat i saltar-se diversos semàfors en roig. 

A més, en 2013 el pilot espanyol va ser condemnat a sis mesos de presó, que van commutats després per treballs a la societat, per maltractament a la seua parella després d'un juí ràpid celebrat a Jerez de la Frontera.

També et pot interessar

stats