Detecten el primer cas de Covid-19 en els Jocs Olímpics

Un membre de l'equip d'Uganda ha donat positiu a l'arribada a Tòquio

Un ciclista passa per l'Estadi Olímpic de Tòquio
Un ciclista passa per l'Estadi Olímpic de Tòquio / Kimimasa Mayama (Efe)

Quan falta poc més d'un mes perquè comencen els Jocs Olímpics de Tòquio ja s'ha detectat el primer cas de Covid-19 entre els esportistes que hi competiran. Un membre de l'equip olímpic d'Uganda ha donat positiu a l’arribada al Japó en el test obligatori al qual han de sotmetre's tots els participants.

Les autoritats japoneses han denegat l'entrada a l'atleta contagiat i l'han enviat a unes instal·lacions mèdiques especials per a aquest tipus de casos, mentre que els altres huit integrants de l'equip ugandés se sotmetran a quarantena en unes altres instal·lacions.

Tot l'equip, entre els quals hi ha boxejadors, nadadors, atletes i entrenadors, s'havia vacunat amb les dues dosis de la vacuna d'AstraZeneca i comptava amb un certificat negatiu en un test del virus durant les 72 hores prèvies a viatjar al Japó.

La delegació d'Uganda és justament la segona estrangera que ha aterrat en territori nipó per a participar en aquest esdeveniment esportiu, després del combinat australià de softbol, que es troba allà des del començament del mes.

També et pot interessar

stats