Derrota per la mínima de l'Handbol Morvedre contra el Porriño

Les de Montse Puche han perdut 20-21 contra l'equip gallec.

Duel entre l'Handbol Morvedre i el Porriño al pavelló René Marigil de Sagunt

Derrota per la mínima de l'Handbol Morvedre contra el Porriño en el duel ajornat de la jornada 9 de la Lliga Iberdrola. Al pavelló René Marigil de Sagunt, les de Montse Puche han perdut 20-21 contra l'equip gallec. El Morvedre no ha pogut aconseguir finalment la desitjada primera victòria a casa de la temporada, després de l'empat contra el Liberbank Gijón en l'últim sospir.

Les valencianes havien mostrat la seua superioritat durant tota la primera part del partit, amb una millor defensa i per les mancances en atac de les gallegues. De fet, els dos equips se n’han anat al descans amb marcador de 13-8, el màxim avantatge del partit. El Morvedre ha mantingut la mateixa dinàmica durant la segona part. Ara bé, les errades defensives de les valencianes en els últims minuts del duel, han fet que quan faltava un minut per al final les visitants s'hagen posat per davant en el marcador. Un gol més ha fet possible la victòria i dos punts clau.

L'equip gallec es situa així en la sisena posició del grup B de la Divisió d'Honor femenina, un lloc per damunt del Morvedre, que és seté, penúltim de la classificació.