Derbi en la Copa del Rei d’handbol

El sorteig de la tercera eliminatòria emparella l'Agustinos i l'handbol Benidorm. El Fertiberia Port de Sagunt s'enfrontarà amb el Puente Genil.

L'Agustinos s'enfrontarà al Benidorm en tercera eliminatòria de Copa. @CDAgustinos
L'Agustinos s'enfrontarà al Benidorm en tercera eliminatòria de Copa. @CDAgustinos
19 d'octubre 2018 - 20:05

El sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei d'handbol ha deixat els següents emparellaments per als representants de la Comunitat Valenciana: d'una banda un derbi regional a Alacant entre l'Agustinos i l'handbol Benidorm, i de l'altra el Fertiberia Port de Sagunt jugarà contra el Puente Genil cordovés.

Els altres dos emparellaments d'aquesta eliminatòria són el Recoletas Atlético Valladolid-Bidasoa Irun i el Ford Alisauto BM. Torrelavega-Condes de Albarei Teucro.

Els enfrontaments es disputaran a doble partit els dies 19 i 22 de desembre i els guanyadors entraran en una nova fase amb els equips que classificaren entre el cinqué i el huité en la Lliga Asobal de la passada temporada: Liberbank Conca, Helvetia Anaitasuna, Bada Osca i Quabit Guadalajara.

Partits del cap de setmana

Quant als partits de la lliga Asobal, aquest cap de setmana el Benidorm visita demà a les 18:30 h el Frigoríficos Morrazo, un dels equips més forts de la categoria, però que aquesta temporada només ha aconseguit quatre punts després de sis jornades i dimecres passat va ser eliminat de la Copa pel Fertiberia Port de Sagunt.

En la Lliga Guerreras Iberdrola aquesta nit obri la jornada el duel entre el Canyamelar i el Granollers a les 21:00 h, i per a demà queden els partits Màlaga-Castelló i Elx Mustang-Gijón. Els tres equips només computen una victòria, encara que el Castelló i l'Elx tenen 3 punts, mentre que el Canyamelar i el Morvedre, que jugarà el partit d'aquesta jornada sis el dimecres 24, en tenen només dos.

També et pot interessar

stats