Davidovich jugarà la final de Montecarlo

El tenista malagueny ha superat el búlgar Grigor Dimitrov en tres sets (6-4, 6-7 i 6-3) en les semifinals del torneig

Davidovich celebra un punt
Davidovich celebra un punt / Sébastien Nogier (Efe)

Alejandro Davidovich disputarà a Montecarlo la primera final del circuit ATP de la seua carrera en véncer el búlgar Grigor Dimitrov en tres sets (6-4, 6-7 i 6-3), en les semifinals d'aquest torneig Masters 1000. El tenista malagueny de 22 anys arriba a la final després d'eliminar, entre altres, el número u del món, el serbi Novak Djokovic.

Davidovich ha vençut en les semifinals contra Dimitrov, un rival que ja va derrotar en el Masters 1000 de Roma, l'any passat, també en terra. El malagueny ha pogut certificar la victòria en el segon set, però ha perdut el servei amb 5-4 a favor i ha perdut el tie-break. L'espanyol ha començat el tercer i definitiu set amb un 0-2 en contra, però ha reaccionat amb cinc jocs consecutius.

Davidovich, actualment número 46 del món, pujarà almenys fins al lloc 30, el més alt en la seua carrera. En la final, es disputarà el títol davant el grec Stefanos Tsitsipas, tercer cap de sèrie en el torneig.

Bautista no jugarà el Godó

Roberto Bautista, dihuité classificat del rànquing ATP i seté cap de sèrie del torneig, no jugarà el Godó, a causa de la lesió que arrossega a la monyica dreta. El tenista de Benlloc s'ha provat aquest dissabte a les pistes del Reial Club Tenis de Barcelona, però finalment ha decidit no participar-hi. La posició de Bautista en el quadre del torneig, l'ocuparà el català Albert Ramos, número 37 del món.

També et pot interessar

stats