Davidovich i Carreño passen a segona ronda de l'Obert d'Austràlia

Garbiñe Muguruza no ha pogut superar la belga Mertens

Davidovich i Carreño passen a segona ronda de l'Obert d'Australia
Davidovich i Carreño passen a segona ronda de l'Obert d'Austràlia

Els tenistes Alejandro Davidovich i Pablo Carreño avancen a segona ronda de l'Obert d'Austràlia després de superar els seus compromisos contra Bublik i Cachín, respectivament.

El malagueny ha guanyat amb més problemes el tenista kazakh per cinc sets (6-0, 6-7, 3-6, 6-4 i 6-3) i s'ha mostrat molt contundent en l'últim, tot i que ha hagut de remuntar un 2-1 en sets. En la següent ronda s'enfrontarà al nord-americà Tommy Paul, que ha superat l'alemany Struff en la primera ronda.

Per la seua banda, Carreño no ha patit tant per a superar Cachín, al qual ha superat en tres sets en poc més de dues hores (7-6, 6-1 i 7-6). El seu pròxim rival serà el francés Bonzi, guanyador, en 4 sets del partit contra Bellucci.

Qui no ha pogut accedir a la segona ronda de l'Obert d'Austràlia ha sigut Garbiñe Muguruza, que ha perdut en tres sets contra la belga Mertens, a pesar d'haver tingut la treta per a guanyar.

L'altre que no ha pogut superar el seu partit de primera ronda ha sigut Roberto Carballés, que ha caigut contra un dels favorits, Novak Djokovic, en tres sets.

També et pot interessar

stats