David Peris, nou president de la Federació Espanyola de Psicologia de l'Esport

El de Borriana ja era vicepresident de l'anterior junta, encapçalada pel càntabre Joaquín Díaz

Peris
David Peris Delcampo, durant el Congrés Nacional de Psicologia de l'Esport celebrat a Santander / FEPD

El borrianenc David Peris Delcampo ha sigut elegit president de la Federació Espanyola de Psicologia de l'Esport (FEPD, per les sigles en castellà), en el Congrés Nacional de Psicologia de l'Esport i es converteix així en el primer valencià que ocupa aquest càrrec.

Peris és expert en psicologia de l'esport, professor de psicologia de la Universitat de València i de diversos màsters universitaris, a més de dirigir el màster en Coaching i Lideratge d'aquesta universitat.

El nou president de la FEPD va arribar a jugar en Tercera Divisió de Futbol i Primera A de Futbol Sala i posseeix el títol d'entrenador nacional de futbol i futbol sala. Va fer els seus primers passos com a primer tècnic o ajudant en equips juvenils del Vila-real CF, CE Borriana o CE Almassora.

Com a professional de la psicologia de l'esport ha exercit en equips de base del València, Castelló o en la Fundació Reial Madrid, a més de col·laborar amb la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, entre altres. També ha treballat amb esportistes i entrenadors de diversos esports com el pàdel, judo, futbol, tenis, futbol sala o atletisme.

També et pot interessar

stats