David Ferrer rep l'homenatge dels grans del tenis

Homenatge a David Ferrer a la Caja Mágica de l'Open Madrid / Efe.

David Ferrer rep l\'homenatge dels grans del tenis
David Ferrer rep l'homenatge dels grans del tenis

David Ferrer, el tenista de Xàbia que tantes alegries ha donat als aficionats al tenis, ha rebut hui l'homenatge de les grans raquetes del món, com ara Rafa Nadal i Roger Federer. L'homenatge s'ha celebrat a la Caja Mágica, les instal·lacions on es juga l'Open de Madrid. També han estat presents alguns dels millors tenistes espanyols del passat. Entre ells, Manolo Santana i Carlos Moyà.

Ferrer, de 37 anys, ja va anunciar fa uns mesos la seua retirada i participa per última volta en aquest torneig. Demà dilluns jugarà, precisament, contra el castellonenc Roberto Bautista. David va ser un dels deu millors jugadors del món durant set temporades. El juliol de 2013 va aconseguir el cim quan es va situar com a número tres mundial.

A València, va participar l'any passat en l'equip espanyol que va véncer Alemanya en els quarts de final de la Copa Davis. Èpic va ser el partit que va donar la classificació per a semifinals a la selecció espanyola, en el qual David Ferrer va guanyar l'alemany Kohlschreiber després de quasi cinc hores de joc.

       

També et pot interessar

stats