David Ferrer, nou director del Godó

El tenista de Xàbia dirigirà el torneig de Barcelona i prendrà el testimoni deixat per Albert Costa.

Ferrer va rebre un homenatge a la passada edició del Godó
Ferrer va rebre un homenatge a la passada edició del Godó

El passat mes de maig, David Ferrer, va dir adeu a les pistes com a tenista professional i ara tornarà a estar prop d'elles com a nou director del torneig de Barcelona, el Comte de Godó, un dels tornejos de terra batuda més prestigiós del circuit. El de Xàbia assumeix el nou repte i agafa el testimoni d'altre extenista, Albert Costa, qui ha dirigit el torneig al llarg de les últimes 11 temporades.

Ferrer ha jugat el torneig en 15 ocasions i ha disputat 4 finals. És el tercer tenista espanyol amb més títols (27) darrere de Nadal i Manuel Orantes i el segon amb més victòries en el circuit després del mallorquí. Està situat en el lloc 12 entre els tenistes que han guanyat més partits en la història de l'ATP (734) i el huité amb més partits disputats (1.111).

L'ara nou director del Godó, que va aconseguir la tercera posició del rànquing mundial en 2013, va finalitzar 11 temporades consecutives en el top 20, 7 d'elles en el top 10 i quatre en el top 5. Ha format part d'una exitosa generació de tenistes espanyols que han guanyat tres vegades la Copa Davis (en 2008, 2009 i 2011) i han sigut finalistes en 2012. Ferrer va posar punt final a 19 temporades com a professional el passat mes de maig en el Màsters de Madrid.

Per a David Ferrer assumir la direcció esportiva del Comte de Godó "és un èxit inimaginable fa anys i un gran repte il·lusionant en la meua vida".

També et pot interessar

stats