Dani Holgado i Sergio García pugen al pòdium a Qatar

El pilot de Sant Vicent del Raspeig ha finalitzat segon en Moto3 i el de Borriana tercer en Moto2 en la primera carrera del Mundial de motociclisme

Dani Holgado i Sergio García, en el pòdium
Dani Holgado i Sergio García, al pòdium / Reuters

El Campionat del Món de motociclisme de 2024 ha començat amb dos pòdiums valencians. Dani Holgado ha finalitzat segon en Moto3 i Sergio García Dols tercer en Moto2, en la primera carrera del campionat, disputada al circuit de Lusail (Qatar).

Holgado ha liderat la carrera de Moto3 pràcticament de principi a final, però s'ha hagut de conformar amb la segona posició. El pilot de Sant Vicent del Raspeig ha travessat la meta només 41 mil·lèsimes per darrere del madrileny David Alonso, de l'equip de Jorge Martínez Aspar, que s'ha endut el triomf. El japonés Taiyo Furusato ha completat el pòdium.

Els altres tres pilots valencians en la categoria han tingut diferent sort. Iván Ortolá ha finalitzat la carrera en nové lloc i Ángel Piqueras ha sigut dotzé. La nota negativa ha sigut la retirada de Vicent Pérez, després que Adrián Fernández el tirara a terra quan anava quart.

Primer pòdium de Sergio García en Moto2

Sergio García Dols ha aconseguit el primer pòdium en la categoria de Moto2, després de finalitzar el Gran Premi de Qatar en tercer lloc. El pilot de Borriana ha completat una gran remuntada, ja que eixia des del dihuité lloc en la graella. La victòria ha sigut per al madrileny Alonso López i el segon lloc, per al belga Barry Baltus.

Arón Canet, que eixia des de la pole position, ha tingut problemes amb els pneumàtics i només ha pogut finalitzar la carrera en desena posició. Els altres dos valencians en la categoria, Jaume Masià i Àlex Escrig, han travessat la línia de meta en els llocs 25 i 26, respectivament.

També et pot interessar

stats