Dani Holgado puja al pòdium per primera vegada

El pilot de Sant Vicent del Raspeig ha acabat tercer en la carrera de Moto3 del Gran Premi d'Aragó

Dani Holgado (dreta), en el pòdium
Dani Holgado (dreta), en el pòdium / Javier Cebollada (Efe)

Dani Holgado ha aconseguit el primer pòdium de la seua carrera en finalitzar en tercer lloc la carrera de Moto3 del Gran Premi d'Aragó. El pilot de Sant Vicent del Raspeig ha creuat la línia de meta per darrere del mallorquí Izan Guevara, líder del mundial, i el japonés Ayumu Sasaki.

Amb el quart triomf de la temporada, Guevara ha ampliat el lideratge en la classificació general fins als 33 punts. El seu màxim perseguidor en el Mundial, Sergio García Dols, només ha pogut finalitzar en tretzena posició. El pilot de Borriana es complica molt les opcions de lluitar pel títol, just quan s'acaba de fer oficial el seu salt a Moto2.

El pilot de Puçol Iván Ortolà, que ha entrat a meta en sisena posició, ha aconseguit el millor resultat de la temporada. Darrere seu han arribat Jaume Masià, huité, i Carlos Tatay, nové.

Canet, segon en Moto2

Arón Canet ha finalitzat segon en la carrera de Moto2, per darrere del murcià Pedro Acosta, i per davant del líder del mundial, el madrileny Augusto Fernández. El pilot de Corbera puja així al pòdium per setena vegada aquesta temporada (sis segons llocs i un tercer).

Canet continua tercer en la classificació general i retalla quatre punts respecte a Fernández. Ara el de Corbera està a 37 punts del líder, amb 125 encara en joc. L'altre pilot valencià de la categoria, Jorge Navarro, ha creuat la línia de meta en huitena posició.

També et pot interessar

stats