Dani Holgado, més líder del Mundial de Moto3

El pilot de Sant Vicent del Raspeig ha finalitzat tercer el Gran Premi d'Alemanya

Dani Holgado (dreta), en el pòdium
Dani Holgado (dreta), en el pòdium / Filip Singer (Efe)

Dani Holgado ha ampliat l'avantatge en la classificació general del Mundial de Moto3, en finalitzar en tercer lloc el Gran Premi d'Alemanya, disputat al circuit de Sachsenring. Aquest és el quart pòdium de la temporada del pilot de Sant Vicent del Raspeig, que ara avantatja en 41 i 44 punts a dos altres pilots valencians, Jaume Masià i Iván Ortolá.

Holgado ha entrat a meta tercer, per darrere del seu company d'equip, el turc Deniz Öncü, i el japonés Ayumu Sasaki. El quart lloc ha sigut per al pilot de Puçol Iván Ortolá, mentre que el pilot d'Algemesí Jaume Masià ha finalitzat sisé.

Canet no acaba la carrera en Moto2

En la categoria de Moto2, el millor pilot valencià ha sigut Sergio García Dols. El de Borriana ha entrat a meta en onzena posició, mentre que Carlos Tatay ha creuat la meta en denové lloc. L'altre pilot valencià, Arón Canet, no ha pogut acabar la carrera en patir una caiguda en les primeres voltes.

La victòria ha sigut per al murcià Pedro Acosta, que retalla distàncies en la classificació general respecte al líder, l'italià Tony Arbolino. Canet és sisé, però molt lluny dels dos primers llocs, mentre que Sergio García és dotzé.

També et pot interessar

stats