Dani Holgado guanya les dues proves del Mundial Júnior de Moto3 a Xest

El jove pilot de 16 anys és líder del campionat del món, amb 38 punts d'avantatge sobre David Salvador

Dani Holgado, amb el trofeu de campió
Dani Holgado, amb el trofeu de campió / Twitter: @AsparTeam

L'alacantí Daniel Holgado ha aconseguit la victòria en les dues carreres del Campionat del Món Júnior de Moto3 disputades aquest cap de setmana en el Circuit Ricardo Tormo de Xest. El jove pilot de 16 anys és líder del campionat del món, amb 38 punts d'avantatge sobre David Salvador.  

En la primera carrera Holgado ha estat a punt de caure, però ha aconseguit salvar la situació. Iván Ortolá li ha pres el lideratge però l'alacantí ha iniciat la remuntada des de la tercera plaça i en unes dues últimes voltes d'infart ha aconseguit la victòria per davant del brasiler Diogo Moreira i del japonés Takuma Matsuyama.

La segona carrera ha començat accidentada i ha hagut de reiniciar-se després de la primera volta. Holgado, que ha hagut de superar a Diogo Moreira després d'una eixida fulgurant d'aquest, s'ha escapat juntament amb Josito García i Iván Ortolá. Els quatre han lluitat per la victòria en dues voltes espectaculars en què Moreira ha caigut. Així, Holgado s'ha imposat per davant de García i Ortolá, i han completat un podi 100% valencià.

També et pot interessar

stats