Cruel derrota de la selecció espanyola de Waterpolo en les semifinals del Mundial

Un gol en l'últim segon deixa a Espanya fora de la lluita per l'or

La selecció espanyola de Waterpolo cau en semifinals del Mundial
La selecció espanyola de Waterpolo cau en semifinals del Mundial / FRANCK ROBICHON

Cruel derrota de la selecció espanyola de Waterpolo, que ha caigut en semifinals del Mundial amb un gol en l'últim segon. El combinat nacional, que dominava el partit quan faltava un minut, ha vist com Hongria li ha remuntat amb dos gols per a emportar-se el partit i deixar el marcador en 12-11.

L'últim gol ha hagut de ser revisat pel VAR per a veure si la pilota havia entrat completament en la porteria, i l'àrbitre ho ha ratificat en el mateix moment.

D'aquesta forma, la selecció no ha aconseguit l'objectiu de classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024 que donaven el pas a la final. Ara, lluitaran pel bronze en el partit pel tercer i quart lloc contra la selecció de Sèrbia que ha caigut per 13-7 contra Grècia en l'altra semifinal.