El coronavirus posa fi a la Superlliga de voleibol

La Reial Federació Espanyola de Voleibol ha decidit finalitzar la temporada de Superlliga masculina i femenina.

La federació suspén la Superlliga de vòlei
La federació suspén la Superlliga de vòlei / CV L'Illa-Grau

La Superlliga de voleibol, tant en categoria femenina com masculina, s’ha suspés aquest dilluns a causa de la crisi mundial creada per la pandèmia del Covid-19. La RFEVB encara no ha fet públic cap comunicat amb relació a la dràstica decisió, però els diferents clubs, com ara el CV L’Illa-Grau han anat confirmant la notícia.

El club grauer, mitjançant un comunicat oficial, ha fet públic que la Federació els ha comunicat que dona per finalitzades les competicions de Superlliga masculina i femenina a conseqüència del coronavirus. Aquesta és una mesura efectiva a partir d’aquest dilluns 16 de març i es posposen les qüestions tècniques i col·laterals que puguen sorgir com ara els ascensos i descensos o la classificació, perquè siguen resolts per l’òrgan competent de la RFEVB en el moment convenient.

És per això que l’UBE L’Illa-Grau ja ha començat a resoldre la situació dels seus jugadors i molts han començat a abandonar Castelló per a tornar, com més prompte millor, a les seues ciutats i països d’origen per a reunir-se amb les famílies.

El president de l’entitat, Raül Alfaro afirma que des del CV L’Illa-Grau “lamentem que la competició haja acabat d’aquesta manera, perquè esportivament estava sent la millor de la història del nostre club, però som conscients de la situació actual del país i considerem fonamental la salut de tots nosaltres”.

L’equip havia arribat a les semifinals de la Copa del Rei per segona temporada consecutiva i per primera vegada, en acabar la fase regular, anava a jugar els play-offs pel títol de la màxima categoria del voleibol nacional.

També et pot interessar

stats