El coronavirus paralitza l'ACB

La Covid-19 està arrasant l'esport en general, i pràcticament totes les disciplines esportives.

Dues setmanes sense ACB
Dues setmanes sense ACB

L'evolució de la Covid-19 provoca l'ajornament de l'ACB les dues pròximes setmanes. Els partits de les jornades 24 i 25, així com tots els altres que estaven previstos jugar dins d'aquestes dates, es jugaran al mes d'abril. El València Basket en la jornada 24 rebria el Baskonia i en la jornada 25 viatjaria a Tenerife. Una suspensió que també afecta la Lliga Endesa Femenina i LEB.

L'NBA, fins ara aliena al coronavirus, ha recomanat començar a jugar els partits a porta tancada. Els Raptors són els primers que han anunciat que jugaran els partits sense públic.

La Federació d'handbol també ha anunciat que suspén totes les competicions fins al 23 de març.

El món del motor també ha quedat afectat i, per descomptat, el pròxim Gran Premi de la Comunitat Valenciana a Xest. La prova s'ha endarrerit una setmana i, si no hi ha més canvis, serà a Xest del 20 al 22 de novembre.

En atletisme s'ajorna la Mitja Marató d'Elx, prevista per a aquest diumenge, dia 15.

El que, de moment, s'allibera del virus és el nostre esport autòcton. Les partides continuen amb normalitat, si bé la Federació de Pilota Valenciana ha convocat per a aquest dijous una reunió d'urgència per tal de tractar la situació.

També et pot interessar

stats