La Copa del Món de ciclocròs torna a Benidorm el 2024

L'UCI ha confirmat el calendari per a la temporada que ve i Benidorm tornarà a acollir la penúltima prova. La Marina tornarà a veure els millors ciclistes de l'especialitat el dia 21 de gener

noticia ciclocross
Ciclocròs
Daniel Hermosilla
22 de febrer 2023 - 17:48

La ciutat de Benidorm, després del gran èxit de l'edició del 2023, tornarà a acollir la penúltima prova de la Copa del Món de ciclocròs, que tindrà lloc el pròxim 21 de gener del 2024. Així ho ha comunicat l'organització en les seues xarxes socials. 

L'organització esperava ja el calendari. Hi havia optimisme sobre la idea de tornar a repetir després de l'èxit de l'edició d'enguany en què 15.000 persones acudiren al circuit benidormer, en què Mathieu Van der Poel es va imposar en un renyit esprint al belga Wout Van Aert, les dues grans figures de la disciplina en l'actualitat. També el ciclista de la Vila Joiosa i campió d'Espanya, Felipe Orts, va ser nové. "La notícia és brutal", ha comentat a À Punt el seleccionador espanyol, el valencià Pascual Momparler, artífex de l'arribada de la màxima competició de ciclocròs a Espanya després de dotze anys sense fer-ho.

La Unió Ciclista Internacional (UCI) ha publicat el calendari definitiu de les 14 proves de la Copa del Món del 2024, en què repeteix Benidorm, i hi ha alguns canvis, com la desaparició de la prova de la República Txeca i la reducció de dues proves a una de la gira dels Estats Units. En total són sis proves a Bèlgica, dos a Països Baixos i França, i una a Irlanda, Espanya, Estats Units i Itàlia.

També et pot interessar

stats