La Copa Generalitat de vòlei tanca amb èxit la primera edició

La pràctica del vòlei està a l'alça i una bona mostra és la celebració de la primera Copa Generalitat, que s'ha disputat a Oliva, on han participat 9 equips femenins i 6 masculins.

Moment de la final masculina
Moment de la final masculina

El pavelló municipal d'Oliva ha gaudit amb el millor vòlei per la celebració de la primera edició de la Copa Generalitat. La celebració d'aquesta nova competició és un símptoma clar del bon estat de salut pel qual travessa aquest esport al nostre territori. A més, cal destacar l'alta participació d'equips femenins, com assenyala el president de la comissió gestora de la Federació de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz, que afirma que el percentatge de participació és clarament favorable a les fèmines: ‘‘Al voltant del 70% dels participants a la nostra comunitat són xiques i un 30% són xics. Estem fent un gran treball de promoció en les escoles de tota la Comunitat i ara podem dir que és un esport clarament femení’’.

Aquestes xifres s'han reflectit en la competició que ha tingut lloc a Oliva, on han participat un total de 15 equips, 6 d'ells masculins i 9 femenins.

En la competició masculina l'equip UBE Illa Grau de Castelló s'ha proclamat campió davant de l'ACE Almoradí per 3 sets a 0, amb parcials de 18-25, 21-25 i 18-25.

En categoria femenina, l'equip ESD Granadas d'Elx ha guanyat l'UBE Illa Grau de Castelló també en tres sets, amb parcials de 25-20, 25-12 i 25-18.

També et pot interessar

stats