Conqueridor València i Voleibol Villena-Petrer s'enfrontaran en la tercera jornada de la Superlliga

Aquest dilluns s'ha fet públic el calendari de la màxima competició de vòlei a Espanya

Jugadors del Conqueridor València (esquerra) i del Villena-Petrer (dreta) en partits de la temporada passada
Jugadors del Conqueridor València (esquerra) i del Villena-Petrer (dreta) en partits de la temporada passada / Twitter: @fvbcv_com

La Real Federació Espanyola de Voleibol ha donat a conéixer aquest dijous el calendari de la Superlliga Masculina 2023-2024, en què hi ha dos equips de la Comunitat Valenciana.

El Leleman Conqueridor València manté la categoria després de la gran temporada passada, en què va disputar el play-off pel títol, mentre que el Voleibol Villena-Petrer ha aconseguit cobrir les despeses d'inscripció i formarà part de la màxima categoria nacional després d'aconseguir l'ascens a l'abril.

El sorteig ha decidit que el Voleibol Villena-Petrer debutarà en la Superliga davant de la seua afició, enfrontant-se a la Melilla, semifinalista de la Copa del Rei i del play-off pel títol la passada campanya. Per la seua part, el Conqueridor arrancarà la temporada veient-se les cares amb l'Unicaja Costa d'Almeria a domicili.

El primer duel valencià de la temporada no es farà esperar, perquè la tercera jornada, prevista per al 18 d'octubre, enfrontarà els dos equips en territori del Vinalopó. El segon duel entre tots dos es disputarà en la catorzena jornada de lliga el cap de setmana del 13 de gener.

La temporada 2023-2024 arrancarà el cap de setmana del 7 d'octubre i acabarà el 16 de març, abans del play-off pel títol. La Copa del Rei es disputarà entre el 15 i el 18 de febrer, a la qual acudiran els huit millors clubs de la categoria al final de la primera volta.

També et pot interessar

stats