El Conqueridor València tornarà a jugar la Copa del Rei

L'equip entrenat per Marcos Dreyer s'ha classificat en una última jornada de la primera volta d'infart

Una acció d'atac del Conqueridor València
Una acció d'atac del Conqueridor València / Twitter: @ConqueridorV
10 de desembre 2023 - 12:45

El Conqueridor València jugarà la Copa del Rei de voleibol per segona temporada consecutiva. L'equip entrenat per Marcos Dreyer ha aconseguit la classificació gràcies a una carambola en l'última jornada de la primera volta de la Superlliga.

Els valencians han perdut per tres sets a zero contra el Terol i han quedat a expenses del que passe en els dos partits restants per a certificar el bitllet per a la cita copera. La victòria del Manacor contra el Cisneros Alter Tenerife deixava la classificació en mans de l'últim duel de la jornada, que enfrontava l'Arenal Emevé i el San Roque. Una victòria dels canaris en terres gallegues per tres sets a zero o a un deixava fora el Conqueridor. I tot i que el San Roque ha començat guanyant 0-2, l'Arenal Emevé ha guanyat els tres sets següents per a classificar els de Marcos Dreyer per a la Copa.

El Conqueridor València acaba la primera volta de la Superlliga en huité lloc i, per tant, s'enfrontarà al líder, el Guaguas, en els quarts de final de la Copa del Rei, que es disputarà del 15 al 18 de febrer a Madrid.

Derrota del Villena-Petrer

L'altre equip valencià en la màxima categoria estatal, el Villena-Petrer, ha perdut per tres sets a zero, precisament contra el Guaguas. Els del Vinalopó tanquen la primera volta amb només un punt, a nou de la permanència.

També et pot interessar

stats