El Conqueridor València pren avantatge

L'equip de Fabián Muraco ha guanyat per tres sets a un el Melilla i suma el primer punt en l'eliminatòria de quarts de final

Els jugadors del Conqueridor celebren un punt
Els jugadors del Conqueridor celebren un punt / Twitter: @ConqueridorV

El Conqueridor València ha sumat el primer punt de l'eliminatòria en el els quarts de final del play-off pel títol de la Superlliga masculina de voleibol. L'equip que entrena Fabián Muraco ha guanyat el Melilla per tres sets a un (21-25, 25-22, 27-25 i 30-28) i es queda a només una victòria de les semifinals.

Com no podia ser d'una altra manera, el duel entre el quart i el cinqué classificat de la Lliga regular ha sigut molt igualat. Els valencians han començat portant la inicitiva en el primer set, però la reacció final dels visitants els ha donat el triomf en aquest parcial (21-25). Els de Fabián Muraco han reaccionat i s'han endut el segon set per 25-22.

Amb empat a un en el marcador, començava un partit nou, en què els dos equips necessitaven dos sets més per a endur-se el primer punt de l'eliminatòria. La igualtat ha continuat sent la tònica del duel i el tercer parcial s'ha decidit en favor local per un ajustat 27-25. En el quart, ha fet falta arribar fins al punt 30 per a decidir el guanyador. Una treta directa de Vicent Monfort ha donat el set i el primer punt del play-off al Conqueridor València.

Ara l'eliminatòria viatja a Melilla, on dissabte que ve es disputarà el segon partit. Si guanya l'equip local, hi haurà un tercer partit diumenge. Els valencians només necessiten un altre punt per a jugar les semifinals per primera vegada en la seua història.