El Conqueridor València jugarà la Copa del Rei

L'equip entrenat per Fabián Muraco jugarà per primera vegada aquesta competició tot i perdre contra el Barça en la novena jornada de la Superlliga

Scarpin Maximiliano i Víctor Lucas Nogueira tracten de blocar una acció d'atac rival
Scarpin Maximiliano i Víctor Lucas Nogueira tracten de blocar una acció d'atac rival / Twitter: @ConqueridorV

El Léleman Conqueridor València jugarà per primera vegada en la història la Copa del Rei de vòlei. L'equip entrenat per Fabián Muraco ha certificat el seu bitllet dues jornades abans de la conclusió de la primera volta de la Superlliga.

La classificació ha arribat, precisament, en la primera jornada de la temporada en què el Conqueridor València no ha sumat cap punt. L'equip de Fabián Muraco ha perdut per tres sets a zero contra el Barça, però la derrota del seu pròxim rival, el Manacor, ha servit per a assegurar la presència en la cita copera.

La Copa del Rei es disputarà a Sòria l'últim cap de setmana de febrer i reunirà els huit millors equips de la Superlliga a la finalització de la primera volta de la competició. A més dels valencians, ja hi tenen assegurada la participació el Guagas canari, el Sòria, el Melilla i el Terol. El Barça, l'Almeria, l'Arenal Emevé i el Manacor es disputaran les tres últimes places.

També et pot interessar

stats