Comença una Copa Davis sense Alcaraz però amb Djokovic

La selecció espanyola amb Bautista, Zapata, Ramos i Davidovich tractarà de superar el seu grup per a fer-se un lloc en la fase final

Comença la Copa Davis a València

València acull durant aquesta setmana la Copa Davis. La Fonteta serà una de les seus de la fase de grups, els dos guanyadors dels quals tindran accés a la final a huit del torneig que es disputarà a Màlaga al novembre.

Així, la capital del Túria és, des d'aquest dimarts, seu del grup C en què estan enquadrats la República Txeca, Sèrbia, Corea del Sud i Espanya.

La selecció nacional, sense Carlos Alcaraz i, per descomptat, sense Rafa Nadal, està representada per dos valencians, Bernabé Zapata i Roberto Bautista, a més del malagueny Davidovich i els catalans Albert Ramos i Marcel Granollers.

La seua participació començarà la vesprada d'aquest dimecres contra Txèquia que compta amb Jiri Lehecka, número 29 del rànquing ATP, com a màxim exponent.

Abans, aquest dimarts la primera ronda de partits serà entre Corea del Sud i Sèrbia; qui encara no compta amb el número 1 del món, Novak Djokovic, però que s'espera que sí que participe divendres contra Espanya.

També et pot interessar

stats