Comença la Setmana Ciclista - Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines

Un total de 148 ciclistes participaran en una prova amb quatre etapes

Imatge de l'edició de 2022 de la Setmana Ciclista-Volta a la Comunitat Valenciana Féminas
Imatge de l'edició de 2022 de la Setmana Ciclista-Volta a la Comunitat Valenciana Féminas

Arranca la Setmana Ciclista - Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines. La prova constarà de quatre etapes que recorreran de nord a sud les carreteres del nostre territori fins a finalitzar el diumenge a la ciutat de València.

En total hi participaran 148 ciclistes de 25 equips diferents, 13 dels quals són de categoria UCI World Tour, la màxima a escala mundial. Un fet que garantirà espectacle amb algunes de les millors ciclistes del panorama internacional, com la neerlandesa Marianne Vos, la italiana Elisa Balsamo o l'alemanya Clara Kloppenburg, guanyadora de l'edició de 2019.

La prova comença aquest dijous amb la primera etapa entre Tavernes de la Valldigna i Gandia. La segona etapa, es desplaçarà fins a les comarques del nord amb un recorregut que començarà a la Pobla Tornesa i finalitzarà a la Vall d'Uixó.

La tercera, denominada l'etapa reina, tindrà el punt d'eixida a vora mar, a Alacant. Aquesta, després de recórrer les carreteres de la província, finalitzarà al Xorret de Catí, un dels ports més durs de la Comunitat Valenciana.

Finalment, l'última etapa, començarà a Sagunt i finalitzarà a València després d'haver pujat a punts com l'Oronet.

També et pot interessar

stats