El Club Voleibol Elx es juga la permanència en l'últim partit

Necessita guanyar l'últim partit de lliga contra el Madrid Chamberí per a quedar-se una temporada més en la Superlliga femenina.

L'ESD Magranes d'Elx espera un partit molt igualat.
L'ESD Magranes d'Elx espera un partit molt igualat.

L'última victòria a casa contra un ja descendit Lugo li ha permés a l'ESD Magranes d'Elx tindre una última opció per a mantindre la categoria en la Superlliga. L'únic equip de la Comunitat Valenciana en la competició s'ho juga tot a un partit contra el Madrid Chamberí, equip que té els mateixos punts que l'Elx.

El factor pista afavoreix les madrilenyes, però les il·licitanes viatgen molt mentalitzades i amb l'objectiu d'emportar-se la victòria. L'entrenador de l'ESD Magranes d'Elx, Leo Passerini ha reconegut que són dos equips molt similars. Passerini ha afegit que els dos conjunts tenen poc potencial atacant i creu que aquell que mantinga un millor nivell defensiu pot guanyar.

Una motivació extra guanyar fora

La jugadora Raquel Palma ha afirmat que veu l'equip unit i amb ganes de competir. Ha assegurat que el fet de jugar fora aporta una motivació extra i pot resultar positiu. La tercera màxima anotadora de la lliga, la brasilera, Priscila de Aquino, s'ha mostrat optimista amb la possibilitat de continuar en la Superlliga. Les claus, segons l'aposta del Voleibol Elx, estaran en la defensa i en mantindre la tensió.

La permanència seria tot un èxit

L'ESD Magranes d'Elx ha jugat per primera vegada en la Superlliga. Per aquest motiu, la permanència es consideraria com un gran èxit. Leo Passerini ho compara amb tancar amb clau d'or la temporada, sobretot perquè hi ha molts clubs amb molta experiència, mentre que poques integrants de la plantilla il·liticitana havien arribat a la competició nacional més important. Passerini ha comentat que a poc a poc les jugadores s'han convençut que podien donar un bon nivell en la Superlliga i ho han fet bé.

També et pot interessar

stats