El Club de Vòlei Elx s'inscriu en la Superlliga femenina

El Club Vòlei Elx jugarà en la Superlliga femenina. L'entitat ha trobat un espònsor que li permet abonar la quantitat per a inscriure-s'hi.

El Club de Vòlei Elx enceta la campanya d'abonaments
El Club de Vòlei Elx enceta la campanya d'abonaments

La Comunitat Valenciana tindrà un equip en la màxima categoria del vòlei femení. Els dubtes financers del Club de Vòlei Elx s'han resolt amb l'aparició d'un espònsor que li permetrà disputar la competició.

El Club Vòlei Elx s'havia guanyat a la pista, a l'abril, l'ascens a la Superlliga, però encara hi havia un entrebanc que era aconseguir els diners suficients per abonar els 24.000 euros de la inscripció. El president de l'entitat, David Agulló, després d'un llarg procés, ha trobat un patrocinador que és l'empresa European Sports Dreamers.

El màxim mandatari del club també ha confirmat que el brasiler Leo Passerine serà l'entrenador per a la nova temporada en la Superlliga. Passerinne va entrenar l'exercici anterior l'equip juvenil del Vòlei Sant Cugat, i és un tècnic que agrada molt perquè treballa el planter. La plantilla per a l'estrena en l'elit del vòlei femení està quasi tancada i el formaran 14 jugadores. El club enceta ara la campanya d'abonaments perquè els aficionats a aquest esport puguen veure a Elx els millors equips del panorama nacional. La intenció de l'entitat il·licitana és que amb l'aportació dels socis i les ajudes que aconseguisquen d'altres espònsors, poder arribar a un pressupost de 90.000 euros. David Agulló qualifica la xifra de modesta, comparada amb les quantitats que menegen altres equips de la Superlliga. L'objectiu per aquesta temporada és aconseguir la permanència en la categoria.

També et pot interessar

stats