El Club Astros, campió de la Copa del Rei

L'equip valencià alça el títol per tercera vegada en quatre anys

L'Astros s'ha proclamat campió de la Copa del Rei 2021 a Viladecans
L'Astros s'ha proclamat campió de la Copa del Rei 2021 a Viladecans / Twitter: @astrosbeisbolv1

El Club Astros de València ho ha tornat a fer: s'ha proclamat campió de la Copa del Rei del 2021 de beisbol després de superar amb 9 carreres per 4 els Merlins de Tenerife en la final a Viladecans (Catalunya).

Els jugadors liderats per Juan García van superar en semifinals el San Inazio basc i s'emporten la Copa per tercera vegada des del 2017 amb una remuntada espectacular. 

Canaris i valencians tindran un nou enfrontament la setmana vinent, quan comencen els play-offs entre el primer i el segon classificat en la Spanish Baseball League. Del resultat d'aquests partits eixirà el guanyador de la lliga espanyola. L'actual campió és l'Astros que, com no podia ser d'una altra manera, lluitarà amb moltes ganes per a renovar el títol de lliga.

L'Astros està en un moment de forma espectacular, després de la participació europea de la setmana passada, la CEB Cup 2021 a la població francesa de Sénart, on van aconseguir la medalla de bronze. Van acabar en la taula de classificació empatats a punts amb el guanyador del torneig, els txecs del Draci Brno, i els subcampions, els amfitrions francesos Sénart Templiers.

També et pot interessar

stats