El Circuit Runcàncer es viurà en 80 localitats

La cinquena edició del circuit RunCàncer recorrerà 80 localitats i tindrà vora 75.000 participants.

Presentació del Runcàncer
Presentació del Runcàncer / AECC

Alberic serà la primera localitat que obrirà el circuit Runcàncer el pròxim 10 de febrer mentre el 3 de març a Rafelbunyol se’n disputarà la carrera. En la cinquena edició del circuit presentat al Palau de Congressos inclou enguany 80 esdeveniments esportius a d’altres tantes localitats que inclouen marxes i 18 carreres solidàries.

El Runcàncer arribarà a tots aquests llocs i els organitzadors confien a superar el rècord de recaptació que la passada edició va arribar als 315.000 euros. Uns altres dels objectius és aconseguir que participen més de 75.000 persones.

La prova més destacada està programada per al 20 d’octubre a la ciutat de València en l’esdeveniment València contra el Càncer que en 2019 complirà la quarta edició i que ja en 2018 va recaptar més de 50.000 euros.

Amb aquesta iniciativa de l’Associació Espanyola contra el Càncer a València i l’Àrea de la Diputació de Joventut, Esports i Igualtat, cinc valencians continuaran fent investigacions oncològiques gràcies a la recaptació que ofereixen els diversos esdeveniments que conclouran el mes de desembre.

En la presentació del circuit s’ha oferit un homenatge a la corredora Natacha López, per la seua difusió dels valors de vida sana i lluita contra la malaltia que ella ha superat.

També s’ha fet una menció especial als clubs Runners Ciutat de València i Redolat Team, pel seu suport al circuit i per ser els dos clubs amb més participants en l’edició de l’any 2018.

També et pot interessar