El Circuit Ricardo Tormo obri la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència GT

La valenciana Nerea Martí s’estrena en el certamen juntament amb l’experimentat José Manuel de los Milagros

Motor
El traçat de Xest acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Resistència GT / Joan RodrÍguez (Circuit Ricardo Tormo)

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la primera cita del Campionat d’Espanya de Resistència GT després dels entrenaments oficials que van tindre lloc a Xest fa només deu dies.

L’activitat es concentra en la jornada de diumenge després dels entrenaments lliures de dissabte. D’aquesta manera, els aficionats tindran l’oportunitat de gaudir de quatre carreres consecutives des de les 12:20 fins a les 17:20 hores i amb entrada gratuïta tant al pàdoc com a la tribuna de boxs.

Després d’aconseguir el subcampionat del Winter Cup, la pilot valenciana Nerea Martí i el seu company en l’equip oficial de BMW José Manuel de los Milagros afronten la seua primera participació en el Campionat d’Espanya de Resistència GT.

La pilot d’Albalat dels Sorells, que ja té una plaça confirmada en la W Series, és una de les joves promeses del Centre de Tecnificació Esportiva del Circuit Ricardo Tormo.

També et pot interessar

stats