Cinquena victòria consecutiva de l'Handbol Elx, segon de la classificació

Les il·licitanes han guanyat per 24-27 l'Adesal Còrdova

Enfrontament entre l'Handbol Elx i l'Adesal Còrdova al pavelló La Fuensanta

L'Handbol Elx ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva de la lliga en derrotar 24-27 l'Adesal Còrdova a la seua pista, en el partit ajornat de la jornada 9 de la Lliga Guerreres. Les de Joaquín Rocamora, que no perden des del passat 9 d'octubre, se col·loquen segones en la classificació del grup B de la Divisió d'Honor femenina.

Al pavelló de la Fuensanta, les il·licitanes s'havien presentat sense temps de preparació, després de guanyar dissabte el Porriño i amb les baixes de Carol Bono i Nuria Andreu. Així i tot, han iniciat el duel manant en el marcador. Al minut 11, dominaven per 1-6 i han seguit per davant fins al 25, on el marcador era de 8-12. Ha sigut el moment en què les cordoveses s'han acostat a les franjaverdes i els dos equips se n’han anat al descans amb empat a 12.

En la represa, les cordoveses han pres la iniciativa i s'han situat per davant, encara que l'Elx ha tornat a recuperar la iniciativa en l'electrònic. Els gols de la Lucía Vacas, la jugadora del planter, ha sostingut l'equip andalús, però l'actuació de la portera de l'equip alacantí, Nicole Morales, entres d'altres, ha desequilibrat el partit a favor de l'Handbol Elx, que ha tancat el partit amb un resultat de 24-27.