Cinc espanyols, en setzens de final de l'Open dels Estats Units

Rafa Nadal, Carlos Alcaraz, Pablo Carreño, Alejandro Davidovich i Garbiñe Muguruza avancen en l'últim Grand Slam de l'any

Nadal celebra un punt
Nadal celebra un punt / Jason Szenes (Efe)

Una vegada completada la segona ronda del US Open, ja només queden cinc espanyols vius en l'últim Grand Slam de la temporada tenística. Rafa Nadal ha sigut l'últim que ha aconseguit el bitllet per als setzens de final, una ronda en què també estaran Carlos Alcaraz, Pablo Carreño, Alejandro Davidovich i Garbiñe Muguruza.

Com en el debut, el tenista de Manacor ha hagut de remuntar un set en contra per a acabar guanyant l'italià Fabio Fognini 6-2, 4-6, 2-6 i 1-6. Nadal, que també perdia 4-2 en el segon set, ha reaccionat després de perdre tres vegades consecutives el seu servei per a citar-se en els setzens de final amb el francés Richard Gasquet, contra el qual no ha perdut mai.

Carlos Alcaraz no ha tingut cap problema per a superar l'argentí Fernado Coria en segona ronda. El deixeble de Juan Carlos Ferrero l'ha guanyat en tres sets (2-6, 1-6 i 5-7) i ja l'espera el nord-americà Jenson Brooksby en els huitens de final.

Garbiñe Muguruza també ha segellat aquest dijous el seu pas a la tercera ronda del US Open, que suposa ja el seu millor registre en un Grand Slam aquesta temporada. La tenista hispanoveneçolana ha guanyat en dos sets la txeca Linda Fruhvirtová (6-0 i 6-4) i jugarà ara contra la també txeca Petra Kvitová.

Pablo Carreño i Alejandro Davidovich enceten aquest divendres la participació espanyola en els setzens de final. Jugaran, respectivament, contra l'australià Álex de Miñaur i el colombià Daniel Galán.

També et pot interessar

stats