El ciclista vila-realenc Sebastián Mora aconsegueix la quarta posició al campionat europeu de ciclisme en pista de Glasgow

Juntament amb el mallorquí Albert Torres s’ha quedat prop del bronze a la prova de la modalitat Madison, que ha guanyat Bèlgica.

Sebastián Mora als Jocs Europeus de Glasgow
Sebastián Mora als Jocs Europeus de Glasgow

La parella formada pel ciclista de Vila-real, Sebastian Mora, i el menorquí Albert Torres s’han quedat a les portes d’aconseguir el bronze en la prova de Madison, o carrera a l’americana, en el campionat europeu de ciclisme en pista de Glasgow. Els espanyols han aconseguit la quarta posició en aquesta carrera, per darrere de Bèlgica, Alemanya i la Gran Bretanya, que s’han repartit les medalles per aquest ordre.

La parella espanyola ha aconseguit 33 punts en la prova, a només 5 d’aconseguir medalla. L’atac que ha fet en les últimes voltes la Gran Bretanya els ha deixat sense el bronze. Ha sigut una prova dominada per Bèlgica que, juntament amb Alemanya, han protagonitzat el primer gran atac. Els espanyols han estat oscil·lant entre el tercer i el cinqué lloc durant tota la carrera. En les últimes voltes, els anglesos han contraatacat i han sorprés Torres i Mora, fins deixar-los sense poder pujar al podi.

Divendres, Mora, que forma part del projecte Fer, i Albert Torres, no es van poder penjar el metall en la carrera de la modalitat d’escratx, en què també tenien opcions. La parella du competint junta des de 2015 i espera aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Ara els esperen tres copes del món, a França, el Canadà i Alemanya i el Mundial de Polònia.

També et pot interessar

stats