El ciclista de Calp Eugenio Sánchez, guanyador de la Volta Ciclista a Castelló

El jove fa bona la renda aconseguida en l'etapa reina de Vistabella.

El ciclista de Calp Eugenio Sánchez.
El ciclista de Calp Eugenio Sánchez.

El ciclista de Calp Eugenio Sánchez és el guanyador final de la XXXVII edició de la Volta Ciclista a Castelló que s'ha disputat des de dijous. L'última etapa de la carrera de 135 km tenia eixida i arribada a la capital de la Plana i com a punt més complicat la pujada al Desert de les Palmes.

Una grup de 12 corredors protagonitzaven la primera escapada amb el permís d'un pilot encapçalat per l'equip Lizarte, al qual pertany Sánchez. A poc a poc, els relleus començaven a funcionar i aconseguien posar quasi tres minuts de distància. Entre ells es trobava Xabier Azparren, que quan faltaven 50 km llançava un atac que a la fi ha resultat decisiu per a anotar-se el triomf de l'etapa.

Azparren s'imposa en l’última etapa

El basc es distanciava dels principals perseguidors i mostrava les seues qualitats entrant amb els metres necessaris per a adjudicar-se la victòria sense molta oposició. A 7 segons arribava a meta Bryon Munton i a 22, el tercer classificat, el portugués Gonçalo Carvallo.

Pel que fa a la general, després de quatre dies intensos de competició, l'escaló més alt del podi era per a Eugenio Sánchez que s'imposava a Harrison Wood i Eneko Aramendia, segon i tercer classificats.

També et pot interessar

stats