El CBM Elx Mustang estarà en la final de la Copa de la Reina a Barakaldo

El conjunt il·licità aprofità la renda aconseguida a casa (+13) per classificar-se davant el Mecalia Atl. Guardés a A Sangriña.

El CBM Elx Mustang estarà en la final de la Copa de la Reina a Barakaldo
El CBM Elx Mustang estarà en la final de la Copa de la Reina a Barakaldo

La Comunitat Valenciana tindrà representació a la final de la XL Copa de la Reina d'handbol que es disputarà del 26 al 28 d'abril a Barakaldo. L'Elx Mustang va aconseguir classificar-se tot i la derrota per cinc gols a A Sangriña per 31 a 26. Les xiques de Joaquín Rocamora guanyaren a casa per 13 gols.

L'Elx va controlar el marcador en tot moment amb diferències d'un a tres gols. Molt bé en defensa i amb un joc pausat van provocar la desesperació de les contràries. La renda aconseguida a Elx, donà tranquil·litat. El tècnic palmerer va aprofitar per a donar minuts a totes les jugadores. Va destacar Clara Gascó, amb cinc gols, i la portera Susi Sánchez, que amb les seues parades va impedir que el conjunt gallec se n'anara en el marcador i posara en perill l'eliminatòria.

També s'han classificat el Gran Hotel Bilbao Prosetecnisa Zuazo (amfitrió), el BMC Liberbank Gijón, el Rocasa Gran Canaria, el Super Amara Bera Bera, el KH-7 Granollers, el Rincón Fertilidad Málaga i l'Aula Alimentos Valladolid.

La pròxima jornada, l'Elx Mustang s'enfrontarà al Rocasa Gran Canaria el dissabte 16 de febrer a les 18:30 al pavelló illenc Antonio Moreno, a Las Pamas.

També et pot interessar

stats