El CB Elx Mustang guanya el Valladolid i ja és tercer en la Lliga Guerreras

L'Elx Mustang ha guanyat el Valladolid 28-27 i ja és tercer en la classificació. Els altres tres equips de l'handbol valencià continuen ocupant les últimes posicions.

L'Elx ha hagut d'esperar fins a l´últim moment per a emportar-se els tres punts.

L'Elx Mustang ja és tercer en la Lliga Guerreras en haver guanyat el Valladolid per 28-27. Les il·licitantes tenen 22 punts i estan a cinc dels dos primers classificats, el Bera Bera i el Rocasa Gran Canària, que estan empatats a 27. Aquesta important pujada en la classificació lleva el tercer lloc a l'Atlético Guardés, que està considerat un dels millors equips de l'handbol espanyol. L'Elx ha guanyat el partit per només un gol i l'estrela de l'equip ha sigut Ana Isabel Martínez, que n'ha anotat huit. La igualtat ha sigut tanta que, quan faltaven tres minuts per a l’acabament del partit, el marcador mostrava un empat a 26.

El CB Morvedre empata, el BM Castelló perd i el Canyamelar és penalitzat amb la pèrdua del partit

Les alegries, les acostuma a donar l'Elx Mustang, perquè la resta d'equips valencians estan en posicions complicades. El Canyamelar València, que després de l'Elx és el millor classificat, ocupa la posició número onze en una lliga de catorze equips. Pel que fa a punts, en té només set. I aquesta setmana no ha pogut sumar-ne cap en el partit a casa contra el Rocosa Gran Canària. I no a causa de la potencialitat del rival, sinó perquè ha sigut sancionat amb un 0-10 en contra en no poder jugar el partit per motius extraesportius de tipus organitzatiu i econòmic.

La situació és també complicada per al CB Morvedre. Les saguntines han empatat a 23 amb l'Helvetia, penúltim de la lliga. El Morvedre es col·loca amb 7 punts, els mateixos que té el Canyamelar, però un lloc per davall. Qui no escapa de la posició de cuer és el BM Castelló, que en aquesta jornada 16 ha perdut contra el Suazo per 32-19.