Catorze atletes procedents de la Comunitat Valenciana, en el Campionat d'Europa de pista coberta

Set corredors valencians i set d'equips de la nostra comunitat competiran a Glasgow des de divendres i fins diumenge.

Components de la selecció espanyola d'atletisme. @atletismoRFEA
Components de la selecció espanyola d'atletisme. @atletismoRFEA

Set atletes valencians i set que militen en equips de la Comunitat Valenciana formen part de la selecció espanyola que competirà des de divendres fins diumenge en el Campionat d'Europa en pista coberta, que es disputa a Glasgow. L'equip espanyol el formen un total de 42 atletes, 24 homes i 18 dones. El campionat aplega els millors atletes continentals. 

Pel que fa als esportistes valencians, són Enrique Llopis i Orlando Ortega, que competiran en 60 metres tanques; Eusebio Cáceres en salt de llargada, Pablo Torrijos en triple salt, Jorge Ureña en heptatló, Paula Sevilla en 60 metres tanques i Fatima Diame en salt de llargada. 

També formen part del combinat espanyol atletes que militen en equips valencians. D'una banda, Yidiel Islay i Sergio Giménez, del Platges de Castelló, correran en 60 metres tanques i 300 metres, respectivament, i del mateix equip procedeixen Cristina Espejo, que correrà en 3.000 metres i Patricia Sarrapio, que competirà en triple salt. D'altra banda, formen part de la selecció espanyola Laura Bueno, Solange Pereira i Úrsula Saiz, de l’equip València Esports, que participen en 400 metres, 1.500 i llançament de pes, respectivament

El combinat espanyol combina la veterania amb joves valors i espera situar-se entre els cinc millors equips europeus de la competició. Entre els atletes valencians amb més opcions d'aconseguir medalla hi ha Orlando Ortega, subcampió olímpic i medallista a Berlín 2018 i Jorge Ureña, que figura en el segon lloc en el rànquing continental en la modalitat d'heptatló. Entre els debutants de la selecció absoluta en esta competició destaca el jove de Bellreguard Enrique Llopis, de només 18 anys, que aconseguia fa només deu dies la medalla de bronze en el LV Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta a Antequera.

També et pot interessar

stats