El castellonenc Bautista, en l'equip de Copa Davis que jugarà les semifinals contra França

Rafa Nadal, Pablo Carreño, Feliciano López i Marcel Granollers completen la llista de Bruguera.

Rafa Nadal, Pablo Carreño, Roberto Bautista, Feliciano López i Marcel Granollers
Rafa Nadal, Pablo Carreño, Roberto Bautista, Feliciano López i Marcel Granollers

El jugador de Benlloc Roberto Bautista formarà part de l'equip espanyol que jugarà les semifinals de Copa Davis davant de França. Com no podia ser d'una altra manera, el manacorí Rafa Nadal liderarà l'equip espanyol, que també tindrà la participació de Pablo Carreño, Feliciano López i Marcel Granollers, segons ha anunciat el capità espanyol, Sergi Bruguera.

Com ja va succeir en els quarts de final contra Alemanya, que es van jugar a la ciutat de València del 6 al 8 d’abril d’enguany, Nadal tornarà a encapçalar l’equip espanyol, aquesta vegada del 14 al 16 de setembre a l’estadi Pierre Mauroy, a la ciutat francesa de Lilla, on Espanya intentarà eliminar l’actual campiona i obtindre un bitllet que li permeta lluitar pel títol davant del guanyador de l’altre encreuament de semifinals, que disputaran Croàcia i els Estats Units.

D’aquesta manera, Bruguera manté la base de l’última convocatòria contra Alemanya, amb l’únic canvi de Marcel Granollers per l’alacantí David Ferrer, que s’ha retirat del tenis professional en l'Obert dels EUA.

En la presentació, el capità de l’equip espanyol reconegué que França és favorita en l’eliminatòria.

“Crec que l’equip que juga en casa sempre té un lleuger avantatge. Trien la superfície que va millor per als seus jugadors i pitjor per al rival. També tenen tot el públic a favor i això sempre es nota. Els locals sempre són lleugerament favorits”, reconegué.

De totes maneres, Bruguera destacà el potencial del seu equip amb la participació de Nadal, de qui digué que és un somni comptar amb ell per a afrontar una semifinal molt difícil davant dels campions actuals.

Aquest enfrontament serà el nové entre els dos països, amb un balanç favorable per a Espanya de 6 victòries per 3 derrotes. L’últim enfrontament fou en la semifinal jugada per Espanya el 2011 a Còrdova, amb triomf espanyol.

Si passara l’eliminatòria davant de l'equip gal, la selecció espanyola lluitaria per la seua sisena ensaladera de la Copa Davis.

També et pot interessar