Castelló, Torrevella i Llíria seran seu del Mundial femení d'handbol de 2021

També tindran lloc a la comunitat el Mundial de rugbi sub-20, el Mundial de gimnàstica rítmica i l'Eurobasket femení.

Presentació de la campanya "PAC_CV Plus" a la seu de la Fundació Trinidad Alfonso
Presentació de la campanya "PAC_CV Plus" a la seu de la Fundació Trinidad Alfonso / RFEB

Les localitats de Castelló (Plana Alta), Torrevella (Baix Segura) i Llíria (Camp de Túria) seran seu del Campionat del Món d'handbol femení que acollirà Espanya, per primera vegada en la seua història, al desembre de 2021.

La Generalitat i el Comité Olímpic Espanyol (COE) han anunciat aquest dimarts, en la presentació de la campanya "PAC_CV Plus" de la mà de la Fundació Trinidad Alfonso, que els tres municipis valencians acolliran partits del Mundial.

El pavelló Ciutat de Castelló (5.200 espectadors), el Palau dels Esports de Torrevieja (4.500 espectadors) i el Pavelló Municipal Pla de l'Arc (5.020 espectadors) tindran duels del campionat en les seues pistes.

Tot això forma part de la campanya "PAC_CV Plus", que destinarà un total de 15 milions d'euros entre 2020 i 2024 per a convertir el territori valencià en la comunitat de l'esport.

A més, també es disputaran a la Comunitat Valenciana el Campionat del Món de rugbi en categoria sub-20, el Campionat del Món de gimnàstica rítmica a València i l'Eurobasket femení amb seu a la Font de Sant Lluís.

També et pot interessar

stats