Carrícola es bolca en la seua marató

És l'esdeveniment esportiu més important de l'any, la marató i la mitja marató amb una bona participació i un ambient insuperable als carrers.

VÍDEO | Carrícola es bolca en la seua marató

Carrícola, la xicoteta població de la Vall d'Albaida de tan sols un centenar d'habitants, pot presumir d'acollir un dels esdeveniments esportius populars de la Comunitat Valenciana. La marató i la mitja marató que han tingut lloc el primer diumenge de març. Entre les dos proves han sumat 840 participants entregats al repte de completar dos recorreguts de 42 i 21 quilómetres que comencen entre carrers empedrats i continuen costera amunt i a l'ombra del Benicadell.

De bon matí, a trec d'alba, el poble ja estava ple de vida i de corredors, responsables de la organització, veïns i visitants amunt i avall. Tots col·laboren per a garantir l'èxit de les curses.

Darrere de l’organització d’estes proves hi ha tot un poblet solidari i sensible que enguany ha adquirirt el compromís del plàstic zero, un nou repte de sostenibilitat com a valor afegit a les carreres i en perfecta sintonia amb la concepció de viure cada vegada de forma més sana.

Els primers a arribar a la meta de la mitja marató han sigut Joaquín Martí i Nuria Orta. En els 42 quilòmetres, Eusebio Faus i Eva Castells han sigut els guanyadors.

També et pot interessar

stats