Quins carrers es veuran afectats per la Mitja Marató de València?

Consulta ací els talls que s'estan fent progressivament a mesura que avança la carrera.

Imatge: Empar Lagunas

Comença la Mitja Marató de València Trinidad Alfonso EDP de 2018, una de les més importants d'Espanya. Un total de 21 kilòmetres, amb només 13 girs, separen l'eixida i la meta i les aspiracions dels corredors. El recorregut segueix un traçat renovat, més veloç i fluït i inspirat en el mundial de València del passat mes de març

La circulació de vehicles i transport públic es veurà afectada al llarg d'aquest matí. Els talls s'estan fent a mesura que avança la carrera, i s'alliberaran quan passe l'últim corredor. 

Entre les 9 i les 10 afecten el primer sector de la cursa, entre la línia d'eixida i l'avinguda Manuel Candela. Des de les 9.20 h i fins a les 10.45 h, el trànsit està interromput entre l'Albereda i Guillem de Castro, i l'últim traçat es veu afectat entre les 9.40 h i les 11.45 h.  

Quin oratge esperem?

Tot i que els talls de carrers no afectaran els i les participants a la carrera, sí que ho farà l'oratge. La previsió meteorològica apunta que la pluja respectarà la Mitja Marató, tot i que la competició ha començat amb nuvolositat abundant. El vent serà de ponent i es registraran ratxes d'uns 15 quilòmetres per hora. Al principi del matí, l'ambient era fred, amb una temperatura d'uns 10 °C. 

També et pot interessar

stats