Carlos Alcaraz triomfa també en l'herba

El tenista murcià ha conquistat Queen's, el primer títol de la seua carrera sobre aquesta superfície

Alcaraz, amb el trofeu de campió
Alcaraz, amb el trofeu de campió / Peter Cziborra (Reuters)

Carlos Alcaraz ha guanyat el torneig ATP 500 de Queen's, a Londres, en derrotar en la final l'australià format a Alacant Alex de Miñaur per dos sets a zero (6-4 i 6-4). Aquest és el primer títol del murcià sobre herba, el cinqué de l'any i l'onzé de la seua carrera.

Ningú ho hauria dit després de veure el debut del deixeble de Juan Carlos Ferrero en el torneig. Alcaraz va estar entre l'espasa i la paret en el partit contra el francés Arthur Rinderknech, que tenia un 5 a 4 a favor seu i el servei per a poder guanyar el partit en el segon set. Però el murcià es va reencarnar en Rafa Nadal i va remuntar un partit impossible en tres sets.

I a partir d'aquest moment, ja no va tindre rival. Quatre victòries inapel·lables en dos sets: va oferir un gran nivell de joc i va deixar els contrincants sense arguments. La pròxima parada serà Wimbledon, el tercer Grand Slam de l'any, on espera prendre's la revenja contra el serbi Novak Djokovic, a qui ja ha arrabassat el número u del món amb el triomf a Queen's.

També et pot interessar

stats