Carlos Alcaraz i Sara Sorribes es queden sols a París

El tenista murcià i la jugadora de la Vall d'Uixó són els únics espanyols en quarta ronda del segon Grand Slam de l'any

Sorribes i Alcaraz celebren un punt
Sorribes i Alcaraz celebren un punt / Efe

Carlos Alcaraz i Sara Sorribes són els únics tenistes espanyols que han arribat als huitens de final de Roland Garros, en superar els respectius compromisos de tercera ronda contra el el canadenc Denis Shapovalov i la kazakh Ielena Ribàkina. Alejandro Davidovich no els ha pogut acompanyar en caure contra Novak Djokovic en tres sets. (7-6,7-6 i 6-2).

El deixeble de Juan Carlos Ferrero ha derrotat Shapovalov en tres sets (6-1, 6-4 i 6-2). Alcaraz ha entrat a la pista Philippe Chatrier decidit a liquidar la faena per la via ràpida. I el canadenc no ha pogut fer res per a contrarestar el vendaval Alcaraz, que s'ha avançat en 5-0 i fins i tot ha tingut alguna oportunitat per a tancar el primer set per 6-0.

Shapovalov ho ha evitat amb el joc de l'honor, que ha celebrat quasi com un triomf, i s'ha refet en el segon set, que ha començat amb un trencament de servei al seu favor. De fet, el canadenc s'ha situat amb un marcador favorable de 4-1, però llavors ha aparegut la versió més 'nadalesca' d'Alcaraz. El murcià ha encadenat cinc jocs seguits per a adjudicar-se també la segona mànega. Això ha acabat d'afonar Shapovalov, que a penes ha oposat resistència en el tercer i definitiu set.

Sara Sorribes, a huitens sense jugar

La tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes, que s'enfrontava en tercera ronda a la kazakh Ielena Ribàkina, quarta cap de sèrie, ha avançat als huitens de final sense jugar, ja que la seua rival s'ha retirat per una malaltia que li ha impedit eixir a la pista.

També et pot interessar

stats