Carlos Alcaraz jugarà la primera final de Roland Garros

El tenista murcià ha derrotat en semifinals el virtual número 1 del món, Jannik Sinner, després de remuntar el partit (2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3)

Carlos Alcaraz celebra el triomf
Carlos Alcaraz celebra el triomf / Caroline Blumberg (EFE)

Carlos Alcaraz continua fent història. El deixeble de Juan Carlos Ferrero s'ha classificat per a la primera final de Roland Garros, després de remuntar el partit contra el virtual número 1 del món, Jannik Sinner. El murcià, que perdia dos sets a un, s'ha acabat imposant a l'italià en cinc sets (2-6, 6-3, 3-6, 6-4 i 6-3), en un duel que ha durat més de quatre hores.

Alcaraz s'ha hagut de sobreposar a un mal inici, en què s'ha vist totalment superat per Sinner. Però ha aconseguit equilibrar el duel en el segon set. L'italià s'ha tornat a avançar en el tercer i ha obligat el murcià a guanyar els dos últims parcials si volia estar en la final. I en el moment decisiu, el deixeble de Ferrero ha tret el seu millor tenis i ha acabat imposant-se al jugador que dilluns serà el nou número u del món.

Amb 21 anys, Alcaraz es converteix en el jugador més jove de la història a arribar a finals de tornejos de Grand Slam en totes les superfícies. Les dos anteriors, a l'Oberts dels Estats Units i a Wimbledon, van acabar amb una victòria del murcià, que ara buscarà el tercer títol del Grand Slam a París.

En la final, l'espera el botxí de Rafa Nadal, l'alemany Alexander Zverev, que ha derrotat el noruec Casper Ruud en quatre sets. El partit es podrà seguir en directe en el programa Des de la banda, de la ràdio d'À Punt, diumenge a partir de les 15:00 hores amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Sergio Guillem.

També et pot interessar

stats