Carl Nassib, primer jugador de futbol americà professional que es declara homosexual

L'ala defensiva de Las Vegas Raiders ha donat 100.000 dòlars al Projecte Trevor

El jugador de Las Vegas Raiders, Carl Nassib, anuncia que és homosexual
El jugador de Las Vegas Raiders, Carl Nassib, anuncia que és homosexual

El jugador de futbol americà de Las Vegas Raiders, Carl Nassib, s'ha convertit en la primera persona que competeix en la Lliga Nacional de Futbol (NFL) que declara públicament la seua homosexualitat.

L'anunci de Nassib s'ha fet viral després que aquest haja penjat un post en Instagram en què volia donar a conéixer la seua condició perquè se sentia còmode per a fer-ho.

Nassib va admetre que des de feia molt de temps meditava la decisió i que ara ja tenia la seguretat per a poder fer-ho perquè es troba envoltat de la millor família, amics i la professió que sempre va desitjar.

Amb el seu vídeo, l'esportista de 28 anys també ha animat la resta d'esportistes homosexuals que ho declaren de manera oberta i ha desitjat que algun dia tot aquest procés de presentació no siga necessari.

Dona 100.000 dòlars al Projecte Trevor

El jugador de Las Vegas Raiders també ha anunciat que ha donat 100.000 dòlars (uns 84.000 euros) al Projecte Trevor, una plataforma que brinda serveis d'intervenció en crisi i prevenció del suïcidi a la comunitat LGBTQ als Estats Units. "Em sent emocionat de ser part d'això, ajudar en tot el que puga i en el futur de l'obra que realitza", ha explicat.

Suport immediat de l'NFL

L'anunci de Nassib també ha generat tot un allau de reaccions. De fet, el mateix comissionat de l'NFL, Roger Goodell, va dit que la lliga "està orgullosa de Carl per compartir amb valentia la seua veritat hui".

També, el director executiu de l'Associació de Jugadors de l'NFL (NFLPA), DeMaurice Smith, ha dit que secundava per complet Nassib i el treball que realitza amb el Trevor Project, ja que l'objectiu final no és un altre que fer que la seua comunitat i la resta del món puga tindre un lloc més segur.

Des del seu equip, tant el propietari, Mark Davis, com l'entrenador en cap, Jon Gruden, han publicat comunicats destacant la tasca de Nassib i la grandesa que ha adquirit amb la seua acció.

També et pot interessar

stats