Cara i creu per al Benidorm i el Port de Sagunt en la Lliga Asobal

Els de la Marina Baixa han guanyat el Puente Genil (36-23) i els del Camp de Morvedre han caigut davant el Nava (29-27).

Folques fa un llançament a porteria
Folques fa un llançament a porteria / Edwin Van't Hek (@bmbenidorm)

Jornada amb resultats desiguals per als dos equips valencians en la Lliga Asobal. L'Handbol Benidorm ha mostrat la millor cara i ha guanyat el Puente Genil 36-23, la victòria més ampla des que està en la màxima categoria de l'handbol estatal. Per contra, el Fertiberia Port de Sagunt ha perdut en terres segovianes contra el Nava, en un duel que s'ha decidit en els últims minuts (29-27).

Gran partit del Benidorm

El Palau d'Esports l'Illa de Benidorm ha acollit el partit de la jornada 16 de la Lliga Asobal entre el Benidorm i el Puente Genil. Una primera part molt igualada ha donat pas a una segona meitat amb un clar domini benidormer. Els de Fernando Latorre s'han mostrat sòlids en tots els aspectes del joc i això s'ha reflectit al marcador: 36 a 23. El pròxim rival serà l'Incarlopsa Conca, dissabte que ve.

Remuntada del Nava contra el Fertiberia

El Fertiberia Port de Sagunt ha domina el partit des de l'inici en la visita a l'Handbol Nava, fet que els ha donat avantatge en el marcador durant quasi tot el partit. De fet, s'ha arribat al descans amb un 12 a 17 a l'electrònic. Però els segovians no s'han rendit i han anat clarament de menys a més: en la meitat del segon temps, amb un parcial de 4-0, han retallat distàncies en el marcador. Finalment, han arrodonit la remuntada i s'han endut el triomf per 29-27. El pròxim rival dels saguntins serà el Guadalajara