El capità del Llevant, en el quintet ideal de la jornada

Quintet ideal de la jornada 22 de la LNFS
Quintet ideal de la jornada 22 de la LNFS / / LNFS

El jugador Carlos Màrquez capità del Llevant de Futbol Sala ha sigut inclòs en el quintet ideal de la jornada 22 que va enfrontar el conjunt granota contra el Peníscola en terres castellonenques. El capità llevantinista va anotar dos gols en un partit que el conjunt local guanyava per 2 gols a 0 i va contribuir directament a la remuntada quan va marcar el gol de l'empat i el quart gol per als homes de David Madrid.

El duel autonòmic va respondre a l'expectació i va oferir un partit ple d'emoció en què els locals aconseguiren un avantatge de dos gols a 0 a marcador però, un doble penal de Raúl Gómez errat quan només restaven 8 minuts per al final, va ser la jugada definitiva ja que el Llevant no va perdonar les seues ocasions. Primer Javi Rodríguez retallava diferències i després era Carlos Martínez qui aconseguia la igualada al marcador. 

 Després seria Pedro Toro qui anotava per a posar per davant el Llevant en una remuntada que assegurava el gol del capità Carlos Màrquez. La seua excel·lent actuació en la victòria llevantinista ha portat el jugador del Llevant al cinqué ideal de la jornada 22 de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

També et pot interessar

stats