Campions de les canxes i de la gran pantalla

Els actors de 'Campeones' disputen un partit amb l'Aderes de Burjassot, equip inspirador de la pel·lícula

Els jugadors de l'Aderes de Burjassot, amb els actors de la pel·lícula 'Campeones'
Els jugadors de l'Aderes de Burjassot, amb els actors de la pel·lícula 'Campeones'
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
07 d'octubre 2018 - 00:50

Més de 500 aficionats han omplit les graderies de la pista central de L’Alqueria del Basket per a gaudir d'una jornada de bàsquet entre els jugadors de l'Aderes de Burjassot i els protagonistes de Campeones, que han pogut experimentar el que se sent en ser jugador de bàsquet professional disputant un partit de mitja hora amb l'equip que va inspirar la pel·lícula.

Els jugadors dels dos equips han sigut ovacionats quan han eixit al parquet i han posat tots junts abans d'un partit d'exhibició, emmarcat dins del Festival Internacional de Cine Infantil de València (FICIV), en què els protagonistes han sigut animats en tot moment pels aficionats. Després tant els actors com els integrants d'Aderes, barrejats en els dos equips, han signat autògrafs a les desenes d'aficionats que feien cua per a conéixer els seus ídols.

Sergio Olmos, un dels protagonistes de Campeones, ha assegurat després del partit que ha gaudit més a la canxa que en la pel·lícula. "És impressionant veure tants xiquets emocionats de veure'ns jugar i jugar contra Aderes, que és d'ací de Valencia”, ha explicat.

L'objectiu d'aquest partit ha sigut donar visibilitat a les persones amb discapacitat psíquica aprofitant l'èxit de Campeones, pel·lícula elegida per l'Acadèmia de Cine per a representar Espanya en els Oscar.

També et pot interessar

stats