El Campionat d’Europa de cros per clubs en la televisió d’À Punt

L’elit del cros europeu se cita aquest diumenge a Orpesa amb les càmeres de la televisió d’À Punt com a testimoni d’excepció

Corredors participen en un campionat de cross
Corredors participen en un campionat de cros / Sergio Martins

Huit anys després torna a disputar-se a Espanya un campionat internacional de camp a través i ho fa a Orpesa. Asfalt, herba i arena de platja seran els tres terrenys que conformaran el traçat de les cinc proves previstes. La zona nord de la platja verda és l’escenari d’aquesta competició exigent i atractiva que retransmetrà en directe la televisió d’À Punt.

Cent equips de 25 països i un total de 450 atletes participants

El programa La finestra esportiva s’obrirà des de les 11:00 hores i fins poc abans de les 14:00 hores per a retransmetre les principals carreres previstes durant el matí de diumenge. A les 11:10 hores arrancarà la prova de categoria absoluta femenina en què participen un centenar d’atletes representants dels 25 clubs inscrits. A les 12:05 hores serà el torn de la carrera de categoria absoluta masculina, que congregarà un total de 30 equips i 120 atletes. Una altra de les proves més atractives de la cita serà la disputa del relleu mixt en què el CA Platges de Castelló defensarà el títol de campió continental.

Una 5K oberta als atletes populars

L’edició d’enguany comptarà, a més, amb la disputa d’una prova 5K oberta a corredors i corredores populars i que també formarà part de la retransmissió de la radiotelevisió pública valenciana.

La narració de les proves estarà a càrrec de Ximo Tamarit, que estarà acompanyat per dos comentaristes d’excepció, les atletes del CA Platges de Castelló, Marta Pla i Yurena Hueso.

A més, la proposta esportiva de la televisió d’À Punt es completa aquest cap de setmana amb el programa Va de bo. Dissabte, a partir de les 17:30 hores i des del trinquet de Pelai, es retransmet la segona partida de la 4a jornada de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda. S’enfronten els equips d'Almussafes (De la Vega, Tomás II i Bueno) contra el Vila-real_SME (Salvador, Natxo i Guillermo).

À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat als esdeveniments esportius de rellevància que es disputen a casa nostra amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats