El campió de la Lliga Guerreras es decidirà en el tercer partit

L'Elx ha perdut per 28-26 contra el Màlaga en el segon duel de la final del play-off pel títol

Paola Bernabé, en una acció d'atac
Paola Bernabé, en una acció d'atac / Twitter: @cbm_elche

El campió de la Lliga Guerreras es decidirà en el tercer i definitiu partit. L'Handbol Elx ha perdut per 28-26 contra el Màlaga en el segon partit de la final del play-off pel títol, disputat a terres andaluses.

La igualtat ha sigut la tònica en la primera part, però el Màlaga ha aconseguit una renda de tres gols (11-8), que s'ha quedat en només dos en el descans (12-10). Les franjaverdes han millorat en defensa i han aconseguit empatar en l'equador de la represa (16-16). Però les andaluses han tornat a imposar el seu ritme per a deixar l'eliminatòria igualada.

Tessa Cornelia Vanz Zijl, amb huit gols, i Clara Gascó i Danila So Delgado, amb cinc cadascuna, han sigut les màximes anotadores il·licitanes. Dimecres l'equip franjaverd buscarà convertir-se en el quart equip valencià a guanyar la Lliga.